Защо да изберем денонощна детска клиника VelaClinic?

VelaClinic

Денонощна детска клиника VelaClinic в София и Пловдив

Всеки родител се е сблъсквал с въпроса къде да заведе болното си дете, когато симптомите се проявят или състоянието се влоши през нощта например. И, за съжаление, при децата често се случва именно така. 

В тази ситуация VelaClinic предлага на родителите навременна и компетентна помощ 24 часа в денонощието. Нашата детска денонощна клиника осигурява висококвалифицирана здравна грижа от раждането до юношеска възраст. На опитния ни екип можете да се доверите за профилактика, доболнична помощ и лечение на детските болести.

Всичко на едно място

Независимо дали ви е необходим преглед, редовна детска консултация за деца от 0 г. до юношеска възраст, дневен или домашен стационар, лабораторно-диагностични изследвания, детска денонощна клиника VelaClinic ви осигурява комплексна услуга. В нашите клиники в София и Пловдив можете да изберете и различни абонаментни услуги, които ви дават редица предимства, като достъп до неограничен брой прегледи без допълнително заплащане, преференциални цени за лабораторната диагностика, възможност да се консултирате с нашите специалисти по всяко време на денонощието и достъп до медицинската документация на вашето дете.

Така няма да ви се налага да посещавате няколко различни болнични заведения за диагностиката и лечението на малките пациенти. Нашият квалифициран екип с дългогодишна практика ще проследи цялостното състояние на детето ви – от първия преглед, назначаването на лечение до контролния преглед след терапията. Лабораторията към VelaClinic предлага и експресна обработка на редица изследвания при необходимост, така че да се осъществи максимално бърза диагностика. Защото всеки родител знае, че навременно започнатото лечение е най-важното условие за успешното лечение. Именно това стои и в основата на денонощна клиника VelaClinic – своевременна специализирана медицинска помощ за профилактика и лечение на детските заболявания по всяко време на денонощието.

Нашите абонаментни услуги в помощ на родителите

Месечният абонамент в денонощна клиника VelaClinic позволява срещу минимална месечна такса родителите да се възползват от редица предимства. Заплаща се една такса, независимо от броя на децата в семейството. Срещу по-малко от 50 лв. месечно родителите ще получат неограничен брой прегледи за съответния месец по всяко време на денонощието. Също така абонаментната услуга ви дава възможност да се консултирате по телефона за състоянието на вашето дете/ деца винаги, когато имате въпроси или притеснения. Изготвяме и личен електронен картон за всеки наш малък пациент при месечен абонамент, така че не само имате достъп до данни за медицинското му състояние по всяко време, но и е изключително ценен при необходимост от последващо лечение, болнично лечение, дългосрочно проследяване на заболеваемостта и прецизно диагностициране. 

Абонаментната услуга е насочена и специално към бебешка и детска консултация, която включва ежемесечна консултация за възрастта от 0 до 1 г.; профилактика с провеждането на всички необходими измервания; проследяване на нервно-двигателното и психическо развитие на детето; помощ при избора на хранителен режим за бебето и детето. Във възрастовата група от 1 до 4 г. абонаментният план за детска консултация на денонощна клиника VelaClinic предвижда провеждане на една консултация на всяко тримесечие.

Всички условия и услуги, които родителите получават, избирайки нашата абонаментна услуга, се описват прозрачно и в детайли в договор, който се сключва между нашата клиника и родителя. За удобство можете да заявите абонамент онлайн, без да се налага да ни посещавате физически.

Специална програма за платени прегледи

В денонощна клиника VelaClinic разработихме специален модел на платени прегледи, така че те да са максимално достъпни за родителите. Първичният платен преглед в лечебното ни заведение е с най-ниска цена в сравнение с други съпоставими платени алтернативи. Той включва и безплатен 24-часов контрол, както и минимална цена за всеки следващ преглед в рамките на 30 дни от провеждането на първичния преглед. Родителите също могат да се възползват от безплатни телефонни консултации, за да се информират текущо за промените в състоянието на своето дете.

Целта на този модел е да се осигури максимално добро наблюдение върху малките пациенти на социално поносима цена.

Дневен клиничен или домашен стационар без стреса на болничната среда

За съжаление някои състояния при децата налагат допълнително лечение, провеждано в амбулаторни условия. Денонощна клиника VelaClinic разполага с отлично оборудване и база, така че да осигури много от провежданите в болници медицински дейности в своя дневен клиничен стационар. По този начин малките пациенти не изпитват стреса да са дълго извън дома си и да се налага да се лекуват в болнична обстановка наред с други болни. Съвременната апаратура в клиниката позволява да се лекуват едни от най-честите детски заболявания и инфекции, както и прилагането на успешна терапия при спешни състояния на обезводняване. 

Домашният стационар също е услуга на денонощна клиника VelaClinic, чиято цел е да се осъществят необходимите прегледи и възможните медицински дейности в дома на детето. Намаляването на стреса за болните деца е от съществено значение за оздравителния процес. Същевременно това е и улеснение за родителите. 

И двете услуги са изключително достъпни при заплащане на месечна абонаментна такса.

Лабораторни изследвания по всяко време и близо до вас

Обикновено в практиката родителите се налага да посетят поне един кабинет за първичен преглед на болното си дете, където евентуално се назначават лабораторни изследвания. Последните обаче се правят на друго място. Нерядко се случва при първичния преглед пациентът да бъде насочен за преглед при конкретен специалист според съответното състояние. Той също може да назначи основни или допълнителни лабораторни изследвания, така че това е допълнително затруднение за родителите. Денонощна клиника VelaClinic разполага със съвременни лаборатории в клиниките си в София и Пловдив. Там могат да се направят всички лабораторно-диагностични изследвания максимално бързо, без излишно разкарване и губене на време. Резултати се получават експресно. Лабораториите на VelaClinic са първите в страната, които въвеждат и SAA протеин в една проба наред с ПКК, ДКК, CRP. Това позволява максимална прецизност и бързина при определянето на вида и развитието на инфекцията.

Електронни здравни досиета за всеки пациент

Електронното досие позволява преглед и обмяна на данни за състоянието и лечението на пациентите по всяко време. Най-важното е, че това гарантира и проследяването на здравето на малките пациенти в дългосрочен план, така че да могат да се правят коректни медицински заключения. По този начин няма да се налага на родителите да събират всеки амбулаторен лист, медицинско заключение и рецепта на хартия. Последните, поради честите боледувания в детска възраст, са наистина с доста внушителен обем.

Сподели новината

Изпратете ни вашата обратна връзка за работата с нас. По този начин вие ще изпратите директно информацията до мениджмънта на VelaClinic.

Остави коментар

 ПЛОВДИВ  СОФИЯ