Денонощна Детска Клиника в Пловдив - VelaClinic

VelaClinic Клиника в Пловдив

Сред най-честите заболявания, в ранна детска възраст, са пневмониите, бронхитите и бронхиолитите. В много от случаите именно те водят притеснените родители в болничните заведения.

Лечението на пневмонии, бронхити и бронхиолити, при малките пациенти, изисква по-дълго наблюдение и опитни и квалифицирани специалисти по детско здраве. Освен това винаги е препоръчително лечението и историята на заболяването да бъде проследявана. Ето защо денонощна детска клиника VelaClinic дава възможност на родителите да избират сред най-опитните детски специалисти, както и сами да преценяват времето за прегледа.

При нас винаги можете да зададете своите въпроси, да изкажете притесненията си, да се консултирате по телефона или да се срещнете с лекаря на детето си по всяко време на денонощието и по време на почивни дни и празници.

Ние в клиника “Вела” се стремим да предложим високо качество на лечението, безотказен достъп до квалифицирана здравна грижа и цялостна програма за профилактика и лечение на децата. Ето защо детската ни клиника в Пловдив и София има денонощен ритъм на работа 365 дни в годината.

Извършваме специализирани изследвания в нашата лаборатория и кабинети, за да предоставим бързи резултати, диагностика и лечение на нашите малки пациенти. В помощ на родителите са и специално разработените ни абонаментни планове и програми, с които да ги уверим, че в нашата детска клиника в Пловдив гарантираме достъпно, навременно и качествено здравеопазване.

Знаем, че всеки родител иска да осигури най-добрата здравна грижа за детето си. Нашата детска клиника в Пловдив е създадена именно с тази цел – да бъде неотлъчно до своите малки пациенти от раждането до юношеството.

Спешен детски кабинет по всяко време на денонощието във VelaClinic

Едно от най-големите предимства за нашите пациенти е фактът, че те винаги могат да разчитат на преглед в спешен детски кабинет в детската ни поликлиника в Пловдив. Заболяванията при децата понякога се развиват доста бързо. За започване на своевременно лечение или дори само за успокоение на разтревожените родители малките пациенти следва да имат достъп до квалифициран и опитен специалист.

В частна детска клиника VelaClinic осигуряваме денонощен цикъл на работа 365 дни в годината и възможност за провеждане на прегледи и изследвания по всяко време. При нас родителите имат достъп до широк набор от специалисти, както и до различни здравни услуги.

Експресната лаборатория позволява не само удобство за провеждане на лабораторните изследвания на едно място, но и бързи резултати за незабавно назначаване на адекватно лечение.

Ако искате лечението на малките пациенти да се провежда в комфорта на дома ви, ние предлагаме услугата домашен стационар. За манипулации като вливане на системи, за прегледи и диагностика можете да разчитате на нашия квалифициран и опитен екип от лекари и медицински сестри. По този начин децата са много по-спокойни, без да са изложени на стреса от болничния престой.

Често се налага и поставянето на венозни антибиотици на деца, заради което малките пациенти биват хоспитализирани. Въпреки това при нас можете да се възползвате от услугата ни за домашен стационар или да изберете лечение в амбулаторни условия, след което детето отново се прибира вкъщи.

Доверете се на нашия спешен детски кабинет в Пловдив за всякакви медицински състояние на вашето дете по всяко време на денонощието.

Денонощна детска клиника в Пловдив – винаги до вас

Денонощна детска клиника в Пловдив VelaClinic предлага специализирана грижа за детското здраве. Екипът ни включва специалисти в различни области, за да осигурим цялостна диагностика и лечение на широк спектър заболявания.

Освен водещите специалисти в областта на педиатрията, при нас можете да разчитате и на висококвалифицирани консултации и съвременно лечение на:

  • Заболявания на стомашно-чревния тракт;
  • Проследяване и контрол на хронични състояния;
  • Здравна грижа за състояния в областта на пулмологията и алергологията;
  • Специалисти по детска неврология и др.

Програмата ни от платени прегледи и абонаментни планове дава възможност на родителите да избират от нашите здравни услуги в зависимост от конкретните нужди и здравното състояние на децата им.

В клиниката по детски болести VelaClinic в Пловдив можете да се възползвате от стандартния месечен абонамент, който ви дава неограничен брой прегледи за месеца по всяко време на денонощието, достъп до безплатни лабораторни изследвания, рентген, ехограф и консултации със специалист.

Абонаментният план на денонощна детска клиника в Пловдив “Вела” предлага здравна консултация и проследяване на развитието от раждането до навършване на четири годинки.

Изборът на абонамент за домашен стационар позволява лечение на остри и хронични състояния при деца в домашни условия.

Често срещани заболявания в детската възраст, като лечение на повръщане и диария, поставяне на абокат и банка и др., могат да се извършват в спокойната и позната за детето домашна обстановка.

Стандартен Месечен Абонамент

Информация за родителите:
Информация за детето: