Денонощна Детска Клиника в Пловдив - VelaClinic

VelaClinic Клиника в Пловдив

Детска клиника в Пловдив за лечение на пневмонии, бронхити и бронхиолити

Сред най-честите заболявания, в ранна детска възраст, са пневмониите, бронхитите и бронхиолитите. В много от случаите именно те водят притеснените родители в болничните заведения. Лечението на пневмонии, бронхити и бронхиолити, при малките пациенти, изисква по-дълго наблюдение и опитни и квалифицирани специалисти по детско здраве. Освен това винаги е препоръчително лечението и историята на заболяването да бъде проследявана.

Ето защо денонощна детска клиника VelaClinic дава възможност на родителите да избират сред най-опитните детски специалисти, както и сами да запазват своя ред за прегледа. При нас винаги можете да зададете своите въпроси, да изкажете притесненията си, да се консултирате по телефона или да се срещнете с лекар по всяко време на денонощието и по време на почивни дни и празници.

Ние в клиника “Вела” се стремим да предложим високо качество на лечението, безотказен достъп до квалифицирана здравна грижа и цялостна програма за профилактика и лечение на децата. Ето защо детската ни клиника в Пловдив и София има денонощен ритъм на работа 365 дни в годината. Извършваме специализирани изследвания в нашата лаборатория и кабинети, за да предоставим бързи резултати, диагностика и лечение на нашите малки пациенти. 

В помощ на родителите са и специално разработените ни абонаментни планове и програми, с които да ги уверим, че в нашата детска клиника в Пловдив гарантираме достъпно, навременно и качествено здравеопазване. Знаем, че всеки родител иска да осигури най-добрата здравна грижа за детето си. Нашата детска клиника в Пловдив е създадена именно с тази цел – да бъде неотлъчно до своите малки пациенти от раждането до юношеството.

Стандартен Месечен Абонамент

Информация за родителите:
Информация за детето:

Спешен детски кабинет по всяко време на денонощието във VelaClinic

Едно от най-големите предимства за нашите пациенти е фактът, че те винаги могат да разчитат на преглед в спешен детски кабинет в детската ни клиника в Пловдив. Заболяванията при децата понякога се развиват доста бързо. За започване на своевременно лечение или дори само за успокоение на разтревожените родители малките пациенти следва да имат достъп до квалифициран и опитен специалист.

В частна детска клиника VelaClinic осигуряваме денонощен цикъл на работа 365 дни в годината и възможност за провеждане на прегледи и изследвания по всяко време. 

Експресната лаборатория позволява не само удобство за провеждане на лабораторните изследвания на едно място, но и бързи резултати за незабавно назначаване на адекватно лечение.

За манипулации като вливане на системи, за прегледи и диагностика можете да разчитате на нашия квалифициран и опитен екип от лекари и медицински сестри. По този начин децата са много по-спокойни, без да са изложени на стреса от болничния престой.

Често се налага и поставянето на венозни антибиотици на деца, заради което малките пациенти биват хоспитализирани. Въпреки това, при нас можете да се възползвате от услугата ни за лечение в амбулаторни условия, след което детето отново се прибира вкъщи. Доверете се на нашия спешен детски кабинет в Пловдив за всякакви медицински състояние на вашето дете по всяко време на денонощието.  

Денонощна детска клиника в Пловдив – винаги до вас

Денонощна детска клиника в Пловдив VelaClinic предлага специализирана грижа за детското здраве. В екипа ни работят водещите специалисти в областта на педиатрията, които ще осигурят диагностика и лечение на всякакви заболявания при децата, включително:

  • Заболявания на стомашно-чревния тракт;
  • Проследяване и контрол на хронични състояния;

Здравна грижа за състояния в областта на пулмологията и алергологията.

Програмата ни от платени прегледи и абонаментни планове дава възможност на родителите да избират от нашите здравни услуги в зависимост от конкретните нужди и здравното състояние на децата им. В клиниката по детски болести VelaClinic в Пловдив можете да се възползвате от стандартния месечен абонамент, който ви дава възможност да се възползвате от отстъпка в цената при ползване на нашите лаборатории.

Абонаментният план на денонощна детска клиника в Пловдив  предлага здравна консултация и проследяване на развитието от раждането на детето. Често срещани заболявания в детската възраст, като лечение на повръщане и диария, поставяне на абокат и банка и други, могат да се извършват в нашите клиники, като по този начин се избягва стресът от болничната среда.